SIMON BERGSTRÖM

Linnea kommer från Horndal utanför Avesta och läser till klassisk sångerska vid Musikhögskolan i Örebro. Hon frilansar som solosångerska och sjunger i Nationella ungdomskören och Olaus Petri Vocalis. Linnea fuskar en del som både manusförfattare, kompositör och kulturproducent och har en svaghet för söta djur.

 

linnea@kritavocal.se

MOLLY ANDERSSON

Simon har påbrå från Knivsta utanför Uppsala, men bor numera i Malmö där han studerar till musiklärare och sångpedagog på Musikhögskolan i Malmö. Förutom i Krita sjunger han en del solo och i lundakörerna Palaestra Vokalensemble och Svanholm Singers. När han inte håller på med sång och musik ägnar han sig gärna åt sport, allra helst som handbollsmålvakt.

 

simon@kritavocal.se

LOVE BECKER

JOSEFIN BORGSTRÖM

Molly är född i folkmusikbygden Delsbo och är förutom vokalist även klarinettist, pianist och dragspelare i folkmusikduon Två Otrevliga Flickor. Hon har studerat kurser i komposition, rytmik och musikdramatisk sång vid musikhögskolan i Örebro och studerar nU till musiklärare på Musikhögskolan i Malmö. Dock tar hon ett uppehållsår för att delta i musikteaterproduktionen "Olga kastar lasso" på Kulturhuset Spira i Jönköping.

 

molly@kritavocal.se

 

 

 

Love pluggar till musiklärare på Musikhögskolan i Malmö. Han har sina rötter i Stockholms körliv där han sjungit i bl.a Stockholms Musikgymnasiums kammarkör och Sofia Vokalensemble. Utöver musik och sång ger Love sin röst genom filmdubning och har även hållit på med dans under sin uppväxt.

 

love@kritavocal.se

Josefin, en hälsing som numera bor i Göteborg där hon studerar vid Högskolan för Scen och Musik. Förutom musik och sång är hon mycket språkbegåvad och har läst flera svåra franska böcker på originalspråk.


josefin@kritavocal.se

BIOGRAFI

LINNEA NYGREN